Ton de Gans

bestuurslid

Ton de Gans

E-mail: [email protected]
LinkedIn: linkedin.com/in/tondegans

Mijn naam is Ton de Gans (1972) en woon (samen met mijn partner) in Zoeterwoude. In het dagelijks leven ben ik ondernemer. De focus ligt daarbij op alles wat er komt kijken bij de transitie van het landelijk gebied. Voor ik (opnieuw) aan de slag ging als zelfstandige was ik voor het CDA twee periodes wethouder in Zoeterwoude (van 2014 – 2022) en daarvoor raadslid/fractievoorzitter. Naast mijn werk doe ik verschillende vrijwilligerswerkzaamheden. Eén daarvan is secretaris van de Stichting Groene Hart.

Daarnaast zit ik sinds de ALV van 2 november 2019 in het bestuur van CDA Zuid-Holland. Mooi om me op deze manier op provinciaal niveau in te zetten voor de christendemocratie. In die functie ben ik o.a. contactpersoon voor enkele netwerken en voor een aantal lokale afdelingen. Hieronder staan ze genoemd. Een van de speerpunten in mijn portefeuille zal de komende periode liggen bij de vitaliteit van lokale afdelingen.

Samen met de andere bestuursleden lever ik graag mijn bijdrage aan een toekomstbestendig CDA, waarin waardengedreven politiek, de samenleving en verbinding centraal staan.

Portefeuille
- vitaliteit lokale afdelingen

Contactpersoon voor:
- Agrarisch Netwerk
- BSV
- Duurzaamheidsnetwerk
- fractieleden PS

Regiocontactpersoon voor:
- Bodegraven-Reeuwijk
- Gouda
- Katwijk
- Nieuwkoop
- Noordwijk - Noordwijkerhout - De Zilk
- Zoeterwoude

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.