19 februari 2018

Escaperoom 'red Midden-Delfland'

Met het bouwen van de escape room ‘red Midden-Delfland’ in de fractiekamer van het gemeentehuis in Schipluiden vraagt het CDA aandacht voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. De escape room brengt de verkiezingen bij een jongere doelgroep onder de aandacht en geven hen een idee van waar een gemeenteraad zich mee bezighoudt.

Bij escaperoom 'red Midden-Delfland' moet je binnen 45 minuten een oplossing vinden die ervoor zorgt dat Midden-Delfland behouden blijft! Ga je samen met een groep van 3 tot 5 deze uitdaging aan? En zijn jullie de projectontwikkelaar te slim af? De oplossing vinden is alleen mogelijk door teamwork, creativiteit en out of te box denken.

Op zaterdag 3, 10 en 17 maart kun je in ieder geval terecht. Voor andere momenten kan er contact opgenomen worden ([email protected] )zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken. Aanmelden kan hier: https://goo.gl/forms/77ApljaSEBkpoFD22. Zorg dat ten minste twee leden uit de gemeente Midden-Delfland komen. Op de dag van je afspraak, verwachten wij je een kwartier vantevoren. Zorg dat je op tijd bent, want anders gaat het van je speeltijd af! Deelname is gratis!

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.