Dagmar van den Herik

#7

Mijn naam is Dagmar van den Herik. Ik ben 22 jaar oud en geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland. In het dagelijks leven studeer ik, doe ik vrijwilligerswerk, speel ik elektrische gitaar, spreek ik graag af met vrienden, doe ik aan sport en ben ik raadslid. Iets betekenen voor anderen en onrecht bestrijden vind ik het mooiste dat er is in het leven.

Met die visie werd ik dan ook als 17 jarige lid van het CDA. Nooit had ik verwacht dat ik door de voorkeursstemmen die ik kreeg op mijn 19e raadslid zou worden van het CDA. Een enorme eer dat mensen jou het vertrouwen geven dat jij iets voor hen kunt betekenen. Het CDA sprak me aan omdat het staat voor een verbinding met anderen, van links tot rechts, op die manier kun je veel dingen voor elkaar krijgen en polarisatie tegengaan. Ook solidariteit wat het CDA Molenlanden gebruikt als één van de uitgangspunten van het handelen spreekt me aan.

Het werk van bijvoorbeeld de vrijwilliger bij de voetbal of degene die als mantelzorger zorg draagt voor een familielid is van onschatbare waarde voor Molenlanden en moeten we hoe dan ook koesteren. Juist omdat er zoveel misgaat in de landelijke politiek omtrent rechtvaardigheid en solidariteit ben ik des te gemotiveerder om me in te zetten voor de inwoners van Molenlanden.

Meer woningen bouwen voor jongeren, opkomen voor de toegankelijkheid voor mensen met een beperking, de kernen leefbaar houden door bijvoorbeeld meer ontmoetingsplekken te creëren voor jongeren en het allerbelangrijkste: luisteren naar de inwoners, ik wil me er ten volle voor inzetten!

Contact:

[email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.