20 september 2013

Kaas- en wijnproeverij voor CDA-leden uit de regio

Heeft CDA-regio De Waarden vorig jaar het politieke seizoen afgesloten met een boottocht van Sleeuwijk naar Rotterdam, dit jaar willen we het vergaderseizoen beginnen met een bijzondere activiteit.

Op vrijdag 8 november a.s. organiseren we als regiobestuur een Kaas- en wijnproeverij op die bijzonder gebouwde boerderij Het Noorderlicht aan de Gorissenweg 1 in Noordeloos, u heeft de boerderij vast wel eens gezien in het voorbijgaan.

De kaasproeverij wordt verzorgd door Maria Inckmann van Gaalen van Het Noorderlicht; ze laat ons 8 biologische kaassoorten proeven. De wijnen zijn fair trade en biologisch en de proeverij wordt verzorgd door Wilma van Abspoel van Natuurvoeding- en wereldwinkel De Punt in Arkel.

De avond begint om 20.00 uur en de kosten bedragen voor de proeverij € 25-, die avond te voldoen. Het aantal deelnemers bedraagt maximaal 25 vanwege de ruimte in de boerderij, die hiervoor geschikt is. U kunt die avond ook kaas en wijn kopen, die alleen contant kan worden afgerekend.

Opgave is mogelijk tot uiterlijk 25 oktober a.s. bij mr. Arie Slob, telefoon 0183-581331 of per e-mail mrarieslob@hetnet.nl.

Een bijzondere start van ons nieuwe seizoen en we hopen u te mogen ontmoeten en begroeten!

Met vriendelijke groet,
namens het CDA-bestuur van regio De Waarden,

Jan den Boer, voorzitter

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.