15 oktober 2017

Ga jij mee naar het CDA Partijcongres?

Altijd al eens een kijkje achter de schermen willen nemen bij een politieke partij? Dan is dit jouw kans. Ga met ons mee naar het CDA partijcongres!

Op 4 november vindt het najaarscongres van het CDA plaats in Nijmegen. Tijdens dit congres zal een groot aantal belangrijke politieke actualiteiten de revue passeren. Denk mee over de komende gemeenteraadsverkiezingen, of vraag de landelijke CDA politici hun oren van het hoofd over het nieuwe regeerakkoord. Door het bijwonen van verschillende deel- en plenaire sessies kun jij kennis maken met het reilen en zeilen van het CDA. Al met al een leuke ervaring die je niet wilt missen. 

Wij nemen jou op 4 november heel graag mee naar Nijmegen! We stellen je graag voor aan onze partij en natuurlijk verschillende lokale, provinciale en landelijke politici. Vind jij het leuk om deze kant van de politiek mee te maken? Meld je dan snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt! Stuur een mailtje naar partijcongres@cdanieuwkoop.nl met jouw naam, adres en mailadres. Dan regelen wij de rest. 

Nog niet helemaal overtuigd? Of wil je nog iets meer informatie? Kijk dan zeker even op: https://www.cda.nl/leden/partijcongres/ of neem even contact op! Tot 4 november?!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.