Wil jij bijdragen aan een succesvolle groei van het CDA in Nieuwkoop? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar nieuwe bestuursleden om samen aan deze groei te werken. Als bestuurslid speel je een cruciale rol binnen het CDA en ben je de spin in het web tussen onze leden, de politiek en de inwoners van de gemeente. Je werkt aan het opzetten en uitwerken van initiatieven om het CDA verder uit te bouwen. Dit kan op onderwerpen waar jij enthousiast van wordt. Denk bijvoorbeeld aan fondsenwerving, campagne voeren of activiteiten organiseren. Samen kijken wij wat bij jouw ambitie past en hoe we daar invulling aan kunnen geven.

Aan de slag met onderwerpen waar jij enthousiast van wordt

Tot de taken van het bestuur behoren het beheer van de financiën, het organiseren van verkiezingscampagnes, het werven van politieke vertegenwoordigers, het informeren en binden van leden en het onderhouden van contact met eigen politieke vertegenwoordigers, maar ook met personen en organisaties van buiten de partij. Kortom er is veel te doen! Om al deze taken uit te voeren, vergadert het bestuur minimaal 6 keer per jaar.

Waar zijn wij naar opzoek?

  • Enthousiasme en innovatieve ideeën om een eigentijds en herkenbaar bestuur van de CDA afdeling te bouwen
  • Bestuurlijke ervaring is een pré maar geen vereiste
  • Affiniteit met het gedachtegoed van het CDA
  • Een teamspeler

De voordelen van jouw rol!

  • Ruimte om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de lokale CDA-afdeling
  • Persoonlijke ontwikkelmogelijkheden door middel van toegang tot ons online leerplatform met een uitgebreid aanbod aan cursussen
  • Uniek inzicht in de Nieuwkoopse lokale politiek
  • Toegang tot een groot CDA netwerk van lokale, regionale en landelijke afdelingen en bestuurders
  • Samenwerken binnen een leuk, enthousiast en vastberaden team.

Vrijwilliger2021

Vrijwilliger2021
Ik help graag mee bij:*

* Verplicht veld

Doe Mee(r)!

Heb je zin om mee te doen? Stuur dan een mail aan Jamiel Arens, voorzitter van het CDA Nieuwkoop (jamiel.arens@cdanieuwkoop.nl). Natuurlijk kun je ook bij Jamiel terecht voor al jouw vragen over deze rol. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier rechts op de pagina. Laten we samen aan de slag gaan. Wij kijken al uit naar onze samenwerking! 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.