22 januari 2022

Verkiezingsprogramma 2022-2026

“Het CDA presenteert met trots haar verkiezingsprogramma voor de komende verkiezingen. Zoals de titel: Zij aan Zij voor Nissewaard” aangeeft wil het CDA de komende periode de uitdagingen en zorgen, samen met de inwoners aanpakken. Het verkiezingsprogramma is geschreven met vele leden, inwoners, bedrijven en organisaties. Een programma voor de hele gemeente inclusief de wijken en de kernen.

In het verkiezingsprogramma staan de ambitieuze plannen die het CDA in Nissewaard in volledige transparantie wil realiseren in de komende 4 jaar. Een belangrijk thema hierbij is: ‘Zorg voor elkaar’, want alleen SAMEN zijn we in staat om met u als inwoner en het CDA-Nissewaard als volksvertegenwoordiger in Gemeenteraad en/of College van B&W de beste oplossingen te vinden voor de hedendaagse zaken.

Maar ook woningbouw voor o.a. starters, jeugd- en ouderen, werkgelegenheid, onderwijs, sport en recreatie, middenstand, vervoer,  infrastructuur, duurzaamheid  energietransitie en woongenot zijn thema’s waar we samen invulling aan willen gaan geven.

Nissewaard bestaat uit mensen zoals u, die al deze thema’s belangrijk vinden en waar het CDA-Nissewaard samen met u een hoge kwalitatieve invulling wil gaan geven.”

PROGRAMMA 2022-2026

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.