13 oktober 2022

Succesvolle eerste thematafel bij Cafe van der Geest

Afgelopen woensdagavond 12 oktober was de eerste door het CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk georganiseerde thematafel. Bij deze eerste thematafel was het onderwerp ¨veiligheid¨.

Als eerste kwamen Stefan van der Niet en Ilse van Dun, wijkagenten in Noordwijkerhout, aan het woord. De wijkagenten namen de deelnemers mee in de actuele veiligheidskwesties in de gemeente Noordwijk. Natuurlijk was er daarna nog gelegenheid tot vragen stellen aan de wijkagenten. Er kwamen verschillende zaken aan bod zoals de veilheid in het centrum van Noordwijkerhout en verkeerssituaties.

De ongeveer 17 aanwezigen bespraken allerlei thema's op het gebied van veiligheid. Ook mochten de deelnemers zelf een sticker op een bord plakken met daarop hun grootste veiligheidszorgen. Deze zorgen werden vervolgens doorgesproken met Stefan van der Niet en Ilse van Dun. De CDA-fractie neemt deze zorgen ook mee naar de gemeente om er aandacht voor te vragen.

Organisator Sebastiaan Duivenvoorde: ¨ het was een succesvolle eerste thematafel. In de toekomst gaan wij meer van dit soort avonden organiseren om in klein gezelschap met elkaar te praten over diverse onderwerpen¨. Suggesties voor een onderwerp? Mail dan naar [email protected]

Foto: RobijnStaete Noord

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.