04 februari 2022

Werkbezoek aan Het Raamwerk Noordwijkerhout

 

Op vrijdagmiddag 4 februari hebben Jordy de Mooij en Sebastiaan Duivenvoorde (raadsleden CDA) samen met kandidaat-raadslid Max Uphoff een werkbezoek gebracht aan Het Raamwerk in Noordwijkerhout.

Tijdens het gesprek die ze hadden met Ruben van den Berg hebben de CDA’ers een goed beeld gekregen van het werkveld van het Raamwerk. Mooi om te horen met hoeveel inzet en passie de werknemers van Het Raamwerk zich inzetten voor de bewoners en cliënten.

Na het gesprek kregen ze van Ruben een mooie rondleiding over het terrein waarbij een bezoek aan de zorgboerderij natuurlijk niet kon ontbreken. Op de zorgboerderij werken veel medewerkers en vrijwilligers samen met de bewoners en cliënten aan het onderhouden van de boerderij en het verzorgen van de dieren. Ook is er een creatieve groep en worden er onder andere boerderij producten verkocht in het winkeltje ( Appeltje-Eitje). Voor iedereen die dit niet kent, zeker de moeite waard om eens te kijken.

Tenslotte hebben de CDA'ers een kijkje mogen nemen in het nieuwe onderkomen van een aantal bewoners. Een modern gebouw met veel faciliteiten. Het was een geslaagd werkbezoek. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.