5. Natalie Barnhoorn

Noordwijk


Mijn naam is Nathalie Barnhoorn, 34 jaar en geboren en getogen Noordwijkse.

Noordwijk is een prachtige gemeente en ik ben er graag te vinden op het strand en in de duinen. Na jaren een eigen onderneming te hebben gehad in de modebranche ben ik op dit moment werkzaam in de land- en tuinbouwsector. Ik doe verkoop en marketing en heb veel te maken met kwekers door het hele land.

Na een periode van drie jaar als raadslid voor het CDA, wil ik mij de komende periode graag weer inzetten voor onze nieuwe gemeente Noordwijk.
 Het CDA staat voor mij voor verbinden met elkaar en voor elkaar en dat is ook hetgeen wat voor mij belangrijk is de komende vier jaar. Door te luisteren naar de inwoners weet je wat er speelt in een gemeente, wat de behoeftes zijn en wat er veranderd kan worden.

Zo vind ik het belangrijk dat jonge Noordwijkers net als ik, in de gemeente Noordwijk kunnen blijven wonen. Een ander onderwerp dat mij aan het hart gaat is eenzaamheid onder ouderen. 1 op de 3 personen voelt zich alleen of eenzaam. De afgelopen tijd heb ik mij met de Stichting Achtzaam ingezet om hier iets aan te doen, onder andere door dit thema bespreekbaar te maken. Oprechte aandacht voor elkaar is de sleutel: een luisterend oor en regelmatig persoonlijk contact. Ofwel: Achtzaamheid.

Het CDA is de partij die die aandacht heeft voor alle mensen in de samenleving, dat vind ik een mooie gedachte. U toch ook?

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.