8. Sebastiaan Duivenvoorde

Noordwijkerhout

Mijn naam is Sebastiaan Duivenvoorde, 35 jaar oud en ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in het prachtige Noordwijkerhout. Ik sta al 14 jaar met veel plezier voor de klas op het Fioretti College in Lisse. Ik ben graag buiten. Ik ga op de fiets naar mijn werk en loop halve marathons. Verder ben ik actief bij toneelvereniging ODI. In het verleden vooral als speler en de laatste jaren als bestuurslid.

De komende vier jaar wil ik mijzelf inzetten voor het CDA omdat het CDA de partij is die mensen weet te binden. Ik vind de rol van volksvertegenwoordiger belangrijk. Luisteren naar de zorgen van mensen is mijn manier om goed op de hoogte te zijn van wat er speelt in onze dorpen. Deze zorgen moet je steeds serieus nemen en altijd in gesprek blijven om samen te zoeken naar oplossingen.

Persoonlijk vind ik het belangrijk dat de wachtlijsten in de jeugdzorg worden aangepakt, er voldoende woningen bijkomen voor startende gezinnen en dat verenigingen voldoende mogelijkheden krijgen om te groeien en te bloeien. Ik ga mijn ook hard maken voor voldoende en gevarieerde speelgelegenheid voor kinderen.

De komende vier jaar zullen we duidelijk uit moeten blijven leggen waarom de gemeentelijke herindeling belangrijk en noodzakelijk is, maar ook benadrukken dat er veel hetzelfde zal blijven voor de inwoners van de dorpen. Het verenigingsleven, het dorpskarakter en de grote maatschappelijke betrokkenheid zit immers in de inwoners zelf, een fusie gaat daar echt niks aan veranderen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.