3. Jordy de Mooij

Noordwijk

Mijn naam is Jordy de Mooij. Ik ben 29 jaar oud en woon ook al 29 jaar in Noordwijk. Het grootste gedeelte van deze tijd heb ik in de Voorstraat gewoond. Ik ben in de loop der tijd slechts een paar honderd meter opgeschoven en nu woonachtig in de kern van Noordwijk binnen, de Kerkstraat.

Vanuit het mooie Noordwijk vertrek ik dagelijks naar Schiphol-rijk waar ik als jurist werkzaam ben bij een branchevereniging. Hier adviseer ik werkgevers over alles op het gebied van arbeidsrecht. Daarnaast houd ik mij ook bezig met de cao onderhandelingen in de branche. Voordat ik echter bij de branchevereniging werkzaam werd heb ik 7 jaar in de Grand op de Grent gewerkt. Een plek waar ik ook veel mensen heb leren kennen en mensen mij van kennen.

Hoewel ik een echte Noordwijker ben zie je mij ook geregeld in Noordwijkerhout. Hier ben ik graag en met enige regelmaat aanwezig bij de lokale evenementen. Waarbij voor mij carnaval altijd het hoogtepunt is van de festiviteiten in de buurt. Dit komt nog vanuit mijn jeugd waar ik toen ter tijd in de jeugdraad van de carnavalsvereniging heb gezeten. In mijn vrije tijd badminton ik graag en beoefen dit op een redelijk hoog amateur niveau. Naast het beoefenen van deze mooie sport ben ik ook altijd zeer geintreseerd geweest in de (lokale) politiek en wil ik mij daarin ook gaan inzetten voor het CDA en daarin de belangen behartigen van de jongeren in de nieuwe gemeente Noordwijk. Ik vind namelijk dat we er voor moeten zorgen dat Noordwijk een plaats is waar zowel jong als oud graag wil wonen. Een belangrijk onderdeel daarvan is naar mijn idee dat initiatieven van o.a. inwoners en verenigingen meer omarmt worden. Dit is dan ook een van de punten waar ik mij binnen het CDA hard voor wil maken.

De komende periode zult u mij wellicht tijdens de campagne of gewoon in een van de dorpskernen tegenkomen en hoop dan ook dat u niet schroomt om even een praatje te maken. Daar ben ik namelijk altijd voor in.


Jordy

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.