Jaap Quartel

Steunfractielid

Mijn naam is Jaap Quartel, mijn wieg heeft gestaan in Westmaas en ik woon nu in de Poortwijk in Oud-Beijerland. Mijn vaders familie komt uit Westmaas en mijn moeder's familie uit de buurtschap Mookhoek Schenkeldijk. Mijn beroep is administrateur-controller en ik ben op dit moment werkzoekende. Mijn leeftijd is 63 jaar.

Het voordeel is dat ik tijd heb om wat aan vrijwilligerswerk te doen. Zo kan ik wat meer voor de Kerk doen. Ik ben ook finance manager van de stichting WerkWel in Putten. Dat is een eind weg maar we doen veel online. De stichting WerkWel helpt wat oudere mensen zonder baan die meestal in de ICT actief zijn. Ik bezoek ook regelmatig de fractievergaderingen van het CDA .

Ik lees graag over geschiedenis, filosofie, godsdienstwetenschappen en ook joodse mystiek. Ik werk graag in de tuin en wandel wat in de buurt, bijvoorbeeld naar de Greupkerk.

Ik wil mijn steentje bijdragen aan het mede ontwikkelen van de gemeente Hoeksche Waard naar binnen met al zijn woonkernen en naar buiten als een mooi eiland.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.