Anne-binnen

Anne Volkers

#5

Net als in de afgelopen raadsperiode wil Anne zich ook de komende jaren inzetten voor veilige en leefbare wijken en buurten, waar het goed wonen en werken is. Ik wil dat er meer woningen gebouwd worden die aan de wensen van ouderen en jongeren voldoen, waardoor de doorstroming beter wordt. Ook wil Anne dat de goede financiële positie van de gemeente zo blijft.

Ik wil dat er meer woningen worden gebouwd die aan de wensen van ouderen en jongeren voldoen, waardoor de doorstroming verbetert 

Anne is al 47 jaar getrouwd met Marijke, is vader van 2 dochters en opa van 5 kleinkinderen. Na een mooie carrière als lobbyist is Anne al enige tijd gepensioneerd. Dat zie je er niet aan af en Anne is nog super vitaal. Al meer dan 30 jaar is hij actief als vrijwilliger op het gebied van adviescommissies, besturen, raden van toezicht en politiek. Ook is Anne sportief en elke dag actief. Naast dat hij een paar keer per week in de sportschool te vinden is, bestaan zijn fysieke activiteiten uit golfen, fietsen en wandelen. Als lid van de Rotary Club Pijnacker-Nootdorp ze hij zich ook in voor maatschappelijke projecten. Niet alleen internationaal en nationaal, maar ook lokaal. Anne: "Onze gemeente is een prachtige groene, leefbare en financieel gezonde gemeente. Ik wil dat dat zo blijft en daar wil ik mij ook de komende jaren voor blijven inzetten."

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.