07 april 2022

Simon Geleijnse zoekt Rijswijkers voor werkgroep ‘Groen Rijswijk’

Het net benoemde raadslid Simon Geleijnse (CDA) is op zoek naar Rijswijkers voor de werkgroep ‘Groen Rijswijk’. Met deze werkgroep wil Geleijnse plannen ontwikkelen voor meer en mooier openbaar groen en een ‘Keukenhof’-wandelroute met activiteiten.

‘Tijdens de campagne heb ik aangegeven aan de slag te willen gaan met het verbeteren van het openbaar groen in Rijswijk en het realiseren van een ‘Keukenhof’-wandelroute vanaf het station. Nu ik sinds vorige week raadslid ben wil ik direct starten met deze missie. Dat wil ik graag samen doen met Rijswijkers met een groen hart, die het leuk vinden mij te helpen met het ontwikkelen en beschrijven van de plannen. Vervolgens zal mijn fractie de plannen voorleggen aan de gemeenteraad en het college’, aldus Simon Geleijnse.

‘Het gaat om creatieve ideeën die Rijswijk groener en mooier maken. Ook kan de stad aantrekkelijker worden voor bezoekers, bijvoorbeeld door het realiseren van een aantrekkelijke voorjaars-wandelroute, met op enkele dagen aansprekende activiteiten langs de route. Verder wil ik ook nadenken over de wijze waarop we inwoners en ondernemers kunnen betrekken bij (het uitvoeren van) de plannen.’

‘Het gaat gemiddeld om een beperkt aantal uren per maand, voorlopig tot en met eind 2022. Deels vanuit huis, regelmatig een werkgroepbijeenkomst en natuurlijk ook buiten op locatie’, besluit Geleijnse.

Geïnteresseerde inwoners en ondernemers kunnen een bericht sturen aan [email protected].

Zie ook Groot Rijswijk d.d. 7 april 2022: https://www.rodi.nl/reader/36225

 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.