Voorbereidingen voor Staten- en Waterschapsverkiezingen 2019 in volle gang!

Op woensdag 20 maart 2019 vinden de verkiezingen plaats voor Provinciale Staten en de waterschappen. Het CDA Zuid-Holland bereid zich volop voor op de verkiezingen (waterschap Hollandse Delta, Hoogheemraadschap van Rijnland, Hoogheemraadschap van Delfland, Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard. Voor Waterschap Rivierenland kunnen zich ook Zuid-Hollandse kandidaten melden, maar de regie ligt hier bij Gelderland, waar het grootste deel van het waterschap onder valt).

Op 5 juli 2018 werden al de lijsttrekkers voor Provinciale Staten en de waterschappen gekozen die geheel of grotendeels in onze provincie werkzaam zijn. Op 29 november 2018 zijn de kandidatenlijsten vastgesteld. In totaal zijn ruim 180 CDA’ers kandidaat. Niet eerder stonden zoveel CDA’ers tegelijk kandidaat in Zuid-Holland.

Campagne

CDA Rijswijk is ook volop aan de slag met de voorbereidingen voor 20 maart. Wil je meedenken of meehelpen? Stuur dan een e-mail naar CDA Rijswijk. Ook voor alle andere vragen en opmerkingen kun je mailen naar: fractie@rijswijk.cda.nl.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.