Voor droge voeten en schoon water

Raadsleden Johanna Besteman en Annemie Koegler doen mee aan de campagne voor de waterschappen. Zij werden op de ledenvergadering van het CDA Zuid Holland gekozen op de kandidatenlijst voor het Hoogheemraadschap van Delfland.

Johanna Besteman staat op plek 16 en Annemie Koegler op plaats 36. De verkiezingen vinden plaats op woensdag 20 maart 2019 voor zowel de Provinciale Staten als de waterschappen.

“Heel belangrijk om juist ook vanuit Rijswijk steun te verlenen aan deze verkiezingen”, vindt Johanna Besteman, fractievoorzitter van het CDA in Rijswijk.” We hebben dit jaar meer dan ooit gemerkt wat te veel of te weinig water betekent”. Ook lijsttrekker Manita Koop benadrukt het belang van de waterschappen. “Wij werken hard aan droge voeten en schoon (zwem)water voor de 1,2 miljoen inwoners van het Hoogheemraadschap van Delfland”.

Subsidie

Wist u trouwens dat het Hoogheemraadschap van Delfland klimaatadaptieve stimuleringsregelingen heeft? Meer informatie: www.hhdelfland.nl/inwoner/klimaat-en-water/subsidie-klimaatadaptatie/veelgestelde-vragen-stimuleringsregeling

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.