Debattraining door Peter van Heemst

Derde debattraining voor CDJA- en CDA-leden door Peter van Heemst (o.a. oud-fractievoorzitter PvdA Rotterdam)

Wanneer: ‪
Maandagavond 3 juni / 19.30 uur – 22.00 uur‬

Locatie:
Pro Rege, zaal 4
Oudedijk 113
3062 AD Rotterdam

Na het grote succes van de twee debattrainingen in november 2018 en februari, komt er nog een laatste debattraining. Wil jij leren op een praktische wijze een overtuigend verhaal neer te zetten? Leren je staande te houden in het hedendaagse politieke debat en lijkt het je leuk jezelf hierin op een inspirerende wijze te trainen? Of je opgedane vaardigheden verder te ontwikkelen? Dan is deze exclusieve vervolg-debattraining er een voor jou! Door middel van praktijkgerichte opdrachten ga je gezamenlijk aan de slag en maak je kennis met diverse technieken als het gaat om debat, presentatie en daarbij behorende vaardigheden. Deze vervolg-training staat ook open voor leden die eerder niet aanwezig waren. De eerdere training werden met een mooie 8 beoordeeld, dus mis deze laatste kans niet!

Spreekt dit je aan, geef je dan op voor deze activiteit. Eigen bijdrage voor deze training: CDA-leden 10 euro, CDJA-leden 2,50 euro.

Er is plek voor maximaal 15 deelnemers, dus vooraf aanmelden via ‪activiteiten@cdarotterdam.nl‬  is noodzakelijk. Want vol is vol!

Tot dan!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.