05 november 2015

CDA Rotterdam zoekt een (eind)redacteur

Zoek jij leuk vrijwilligerswerk? 
Dan is dit je kans. CDA Rotterdam zoekt een creatieve allround redacteur met een passie voor politiek, taal en tekst. Je schrijft artikelen voor het CDA Rotterdam ledenblad en het bestuurlijk deel van de CDA Rotterdam website en je denkt mee over andere uitingen van de afdeling. Je hebt een grote vrijheid in onderwerpkeuze, gaat op reportage en interviewt politici, opiniemakers en andere interessante mensen. 

Wat vragen wij? 
Wat wij zoeken is een allround (eind)redacteur met een scherpe pen. Je hebt kennis van redactiewerk op papier en/of online en je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en schrift. Natuurlijk heb je affiniteit met het CDA-gedachtegoed en ben je geïnteresseerd in de (Rotterdamse) politiek. 

Je bent een teamspeler, die plezier heeft in de samenwerking met het CDA Rotterdam bestuur - omdat onder hun verantwoordelijkheid het blad wordt uitgegeven - en de CDA leden. Ook het bewaken van de deadline voor het aanleveren aan de vormgever en drukkerij van aangeleverde artikelen en zelf geschreven artikelen is onderdeel van de werkzaamheden.

Heb je belangstelling om (eind)redacteur te worden? Stuur dan je CV met motivatie en een door jou geschreven artikel of tekst uiterlijk 4 december 2015 naar hrm@cdarotterdam.nl.

Wil je eerst meer weten over de werkzaamheden en (vrije) tijd die je er in kunt steken? Je kunt de vertrekkende (eind)redacteur Ed van de Peppel bellen ná 19.00 uur op 06 16438155 en hem alles vragen over het leukste vrijwilligerswerk bij CDA Rotterdam als (eind)redacteur.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.