Arrie Vis

Arrie Vis staat op plek 23 voor de Provinciale Staten.

Ik heb mij kandidaat gesteld voor de provincie omdat ik het belangrijk vind dat jongeren vertegenwoordigd zijn in de politiek. Veel beslissingen die nu worden genomen zullen pas in de toekomst effect hebben, juist dan is het belangrijk dat de stem van jongeren wordt gehoord. Belangenverenigingen zijn hierbij niet voldoende, uiteindelijk bepaalt de fractie namelijk het stemgedrag.

De grootste uitdagingen voor de provincie liggen wat mij betreft op de volgende drie terreinen: duurzame ruimtelijke ontwikkeling, energie en de regionale economie. Denk bijvoorbeeld aan al die leegstaande bedrijventerreinen, om die te saneren kan de provincie een beslissende rol spelen. Of op het gebied van duurzame energie, daar is de steun van de provincie nodig om projecten op te starten die onder meerdere gemeenten vallen . En niet te vergeten de regionale economie, het CDA is een partij van de buitengebieden en dat brengt een verantwoordelijkheid op dit gebied met zich mee. Dat kan dus betekenen dat wij geen supermall accepteren in Zuid-Holland. Om Zuid-Holland ook voor toekomstige generaties leefbaar te houden is het van belang dat er jongeren in de politiek aanwezig zijn die hier met een frisse blik naar kijken.

Op deze drie terreinen heeft het CDA een helder verhaal en is het van belang dat wij dit overdragen aan de kiezer. Hiervoor ga ik mij in Rotterdam hard maken tijdens de campagne, help jij mee?

meer informatie over Arrie vind je op: www.arriejdvis.nl

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.