Cees v.d. Kleij

Commissielid

Cees van der Kleij is lid van de gebiedscommissie van Overschie. Voor het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard staat Cees op plek 7 van de kandidatenlijst.

Ik ben Cees van der Kleij, 63 jaar oud, vader van twee kinderen en twee kleinkinderen. Geboren,  getogen en wonend  in Rotterdam en werkzaam bij Waterbedrijf Evides, waar ik verantwoordelijk ben voor de drinkwaterkwaliteit in Rotterdam e.o. Waarom heb ik mijn vinger opgestoken voor het Waterschap Schieland en Krimpenerwaard. Heel mijn leven heb ik iets met water, je drinkt ervan, je leeft ervan, je ervaart de haven, je recreëert aan en op het water.

Wat is Rotterdam zonder water. Eind dit jaar hoop ik met pensioen te gaan. Alle kennis en ervaring die ik heel mijn leven heb geleerd en opgedaan wil ook na pensioen graag inzetten voor onze stad en leefomgeving Rotterdam. Op dit moment zitten er geen Rotterdammers in het HHSK. Daar moet verandering in komen. Vandaar dat ik mij heb opgegeven voor het Waterschap met de  boodschap.

Een Rotterdammer in het Waterschap HHSK

Wees blij met Cees van der Kleij!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.