Rotterdam samen sterker maken (GR2014)

Het verkiezingsprogramma 'Rotterdam samen sterker maken' van het CDA is klaar en heeft een duidelijke boodschap: Het CDA wil een koerswijziging. Rotterdam is vanouds een stad met een sterke overheid. Wat Rotterdam echter nodig heeft, is een sterke samenleving. Een samenleving met meer sterke schouders, meer werkenden en meer veerkrachtige gezinnen, waardoor wijken weer stappen vooruit kunnen maken. Hierdoor ontstaat een stad waarin er niet altijd naar de overheid wordt gekeken, maar we weer op elkaar kunnen rekenen.

Rotterdam in goede handen (GR 2010)

Het CDA gelooft in Rotterdam. Rotterdam is een stad om trots op te zijn. Om de indrukwekkende architectuur, om de wereldberoemde haven. Maar toch vooral om de mensen die er wonen, opgroeien, werken, ondernemen, samenleven. Het is hun talent en inzet die Rotterdam tot Rotterdam maken. De kracht van Rotterdam zit ‘m niet in niet in de overheid, maar in de mensen die er wonen.

Iedereen (TK 2012)

Het gaat om iedereen. Jong en oud, klein en groot, rijk en arm, man en vrouw, ziek en gezond, student en gepensioneerd, stedeling en plattelander, ondernemer en werknemer, nieuwkomer en achterblijver. Het gaat misschien wel het meest om onze kinderen. Als wij nu niet doen wat nodig is, zitten zij straks met onze problemen: schulden, verdeeldheid, verruwing, overlast, vervuiling, werkloosheid.
Het gaat bij de ingelaste verkiezingen voor de Tweede Kamer, op 12 september, om onze toekomst. Om de toekomst van iedereen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.