Bezoek Chris van Dam

Gaat u ook met het CDA in gesprek over de veiligheid in Teylingen?

Hoe staat het met de inbraakpreventie in woningen en bedrijven? Hoe succesvol is de opsporing van woning- en bedrijfsinbraken, autodiefstal of van diefstal van fietsen? Waarom doen veel mensen geen aangifte bij de politie? Hoe moeilijk en omslachtig wordt het doen van aangiften ervaren? Heeft aangifte doen eigenlijk nog wel zin?

Hoe ervaart u de veiligheid in onze dorpen? Hoe veilig zijn onze winkelstraten? Wat ervaart u als ondernemer? Hoe is het met de verkeersveiligheid gesteld, bijvoorbeeld in de Herenstraat in Voorhout en de Hoofdstraat in Sassenheim? Waarom is de ervaring dat de verkeersregels daar zo slecht gehandhaafd worden? Waarom is de politie zo weinig zichtbaar aanwezig, ook juist in de centrum winkelgebieden?

Allemaal vragen die aan de orde kunnen komen tijdens deze avond. Samen met de nieuwe politiechef van Teylingen, Henk Woppenkamp, en het CDA-Tweede Kamerlid, Chris van Dam, woordvoerder veiligheid en justitie probeert het CDA antwoord te geven op al uw vragen over veiligheid.

U bent van harte welkom op maandagavond 12 maart a.s.!  Inloop met koffie vanaf 19.30 uur in Café “Cheers”, Herenstraat 106 in Voorhout.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.