CDA Teylingen steunt lokale ondernemers met feestmaandactie

Het CDA Teylingen geeft nieuwe leden in december een tegoedbon van €10,00, cadeau, te besteden bij een groot aantal winkeliers en marktkramen in Teylingen. Met deze actie roepen het bestuur en de raadsfractie van CDA Teylingen de inwoners van onze gemeente op om de lokale ondernemers en het CDA te ondersteunen.

“In de decembermaand is het heel goed zichtbaar hoe belangrijk de lokale middenstand en de markten zijn voor de levendigheid en gezelligheid in onze drie dorpen,” stelt CDA afdelingsvoorzitter Hans van Ek vast.

Waardering voor de lokale ondernemers
“Voor een levendig centrum in onze gemeenten zijn actieve ondernemers ontzettend belangrijk. Ze verdienen dan ook grote waardering voor alle activiteiten en de aankleding van onze winkelstraten. Wanneer wij voor feestaankopen gewoon langs de winkels of de markt vlak om de hoek gaan draagt iedereen eraan bij om de middenstand in het eigen dorp te behouden,” aldus CDA fractievoorzitter Reny Wietsma.

Lid worden

Een CDA introductielidmaatschap voor een jaar bedraagt 19,95. Zo maakt men kennis met het CDA en de diverse ledenactiviteiten in het land en in Teylingen.

Iedere inwoner van Teylingen die zich in december 2019 en januari 2020 aansluit bij het CDA, ontvangt deze cadeaubon (of een VVV bon van 10 euro of dopper flesje naar keuze).

U kunt het formulier krijgen bij een van de deelnemende winkeliers of alle marktkramen in Warmond of door het aanmeldingsformulier te downloaden en volledig ingevuld te e-mailen naar secretaris@teylingen.cda.nl

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Deelnemende winkels en marktkramen (stand van zaken 25 november 2019)

(de lijst winkeliers groeit nog: winkeliers en marktkramen in Teylingen die ook willen deelnemen kunnen zich melden via secretaris@teylingen.cda.nl)

Sassenheim:

Boekhandel Wagner, Keurslagerij Scholten, BroodGewoon en onder voorbehoud De Koffiemeulen

Voorhout:

Bakker Oosthout, Slagerij Voordouw, Toys2Play, Bloembinderij het vergeet mij nietje, De IJsmeulen, Vishandel de Klok en onder voorbehoud: Bakkerij Ammerlaan, BijJoyce Bloemen, Slagerij Rob van den Berg, Euronics IJsselmuiden)

Warmond:

Markt: Horecabakkerij Warmond, Wetselaar Groente en Fruit B.V., De Sophiahoeve zuivel, Vishandel M.Hartevelt & Zn., Kees en Leny’s Bloemenkraam

Boek Cadeau ENZO en Wijnen van Marc

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.