05 december 2017

CDA start verkiezingscampagne en complimenteert vrijwilligers

Voor CDA Teylingen is de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van start gegaan!

Ter gelegenheid hiervan werden drie vrijwilligers als dank voor hun geweldige inzet op zaterdag 2 december beloond met een bezoek van Sinterklaas. Het betrof Marcel Floor uit Voorhout, Els Alewijnse-de Groot uit Sassenheim en Warmonder Tom van Oort.

Marcel Floor is actief voor de gemeenschap in Voorhout als voorzitter van St. Cecilia, in de Oranjevereniging en als initiator van de Proms.

Els Alewijnse is onder meer bezig als vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk Teylingen waarbij zij vluchtelingen helpt bij de integratie in onze samenleving.

Tom van Oort is de drijvende kracht van het Natuurontdekkingscentrum op Koudenhoorn (Warmond). Hij heeft er, als vrijwilliger, de dagelijkse leiding en doet dit op een enthousiaste, positieve en aanstekelijke manier.

Als dank voor hun inzet ontvingen de vrijwilligers uit handen van Sinterklaas, namens het CDA, toepasselijke lekkernijen zoals chocoladeletters en een banketstaaf.

Met deze actie wilde het CDA nog eens duidelijk maken hoe onmisbaar vrijwilligers zijn voor de Teylingse samenleving. Daarom heeft zij ook in haar verkiezingsprogramma opgenomen dat er betere voorwaarden moeten worden gecreëerd voor vrijwilligers.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.