14 december 2019

Geef iemand in Teylingen voor slechts 9,95 een lidmaatschap kado en steun de middenstand en het CDA!

Het CDA is met een landelijke ledenwervingsactie bezig. Met meer leden is het draagvlak in de samenleving voor onze partij en voor ons gedachtegoed nog groter en vergroot het de kans op een vaste kern kiezers.
 
Nieuwe leden levert ook nieuw kader op, in Teylingen maar ook regionaal en landelijk. Daarnaast houden leden het CDA scherp. En levert het ons ook broodnodige extra inkomsten op.
 
Daarom zijn wij (alleen in Teylingen) een actie gestart waarbij iedereen die in Teylingen woont en voor €19,95 kennis wil maken met het CDA  een cadeaubon voor een aantal winkels in Teylingen en de markt in Warmond  krijgt (of VVV bon) ter waarde van 10 euro! (of een Dopper).
 
Leden in Teylingen kunnen ook in aanmerking komen voor een bon of dopper door iemand wonend in Teylingen (gezinsleden, familie, vrienden, kennissen, huisgenoten, collega’s, mede-sporters, etc, etc) een lidmaatschap kado te doenWanneer alle leden in Teylingen eenmalig €9,95 willen investeren in een nieuw lid kunnen we het aantal leden verdubbelen! Daarom ontvangen alle leden in Teylingen een brief met aanmeldingsformulier. Voor nadere informatie onze website waar u ook extra formulieren kunt downloaden. Vragen? [email protected]
 
Een klein gebaar van uw kant heeft grote impact voor het CDA en voor de middenstand!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.