10 februari 2021

Klimaatprobleem: gesprek met kandidaat 2e Kamerlid 2021 Henri Bontenbal

Op woensdag 3 maart om 20.00 uur organiseert het CDA Teylingen een digitaal vraaggesprek met het kandidaat CDA Kamerlid Henri Bontenbal over het klimaatprobleem en de energietransitie.
 
Henri Bontenbal staat op de 17e plaats van de kandidatenlijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen 2021. En wil de Tweede Kamer in voor een ambitieus en effectief klimaatbeleid. Hij is natuurkundig en werkt als strateeg bij een netwerkbeheerder met als specialisatie energiebeleid en energietransitie naar een duurzame economie.
 
De energie transitie is op dit moment een actueel onderwerp. Op vooral regionaal- en lokaal niveau wordt nu gesproken over het bepalen van de koers van de overgang van de traditionele fossiele brandstoffen naar alternatieve oplossingen zoals windenergie en/of zonne-energie.
 
Bontenbal: ‘’Gezien de huidige Corona maatregelen is het helaas niet mogelijk om een persoonlijk evenement te organiseren, daarom is gekozen om een digitale bijeenkomst te organiseren. Ik wil graag met iedereen in gesprek om over dit mooie onderwerp te discussiëren en informatie te delen.’’  
 
U kunt zich alvast opgeven bij de secretaris van het CDA Teylingen; Wim de Winter; emailadres is in [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.