18 maart 2018

Warmondse kandidaat raadsleden aan de bal voor voetbalvereniging SV Warmunda!

Precies een jaar geleden is het CDA Teylingen een actie gestart om een bord te plaatsen bij sportverenigingen, via crowdfunding bij lokale inwoners en leden.  De aftrap werd gegeven bij SV Warmunda. Met het bord bij SV Warmunda wil het CDA Teylingen zijn betrokkenheid laten zien bij de Teylingse sportverenigingen. 

Andere verenigingen vertoonden (nog) geen interesse voor een vervolg, ondanks een oproep in de verschillende media. Daarom staken de Warmondse CDA kandidaat raadsleden, waaronder Maarten van Welie, Gerben Dijkstra, Bart van Konijnenburg en Wim de Winter spontaan  de koppen bij elkaar om het benodigde geld bijeen te brengen. Een prachtig sportief en solidair gebaar waarmee een lokale vereniging weer een jaar kan worden gesteund. 

Ook in het verkiezingsprogramma geeft het CDA ruim aandacht aan sport en het verenigingsleven in Teylingen. Zo wil het CDA onder andere goede voorwaarden creëren voor vrijwilligers en een sportief Teylingen, zodat iedereen op sportief gebied mee kan doen. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.