Teylingen maken we samen!

Hallo lezer,

Ik ben Manon Van Dijk. Ik ben 31 jaar en ben getrouwd met Dmitry. Ik heb twee kinderen; Lucy en Lev. We wonen in de Oranjebuurt in Sassenheim in de gemeente Teylingen. Ik werk als marketeer en mijn man die is software ontwikkelaar. 

Ik kies voor het CDA omdat ik geloof in de verbinding tussen mensen en verschillende groepen in de samenleving. Elkaar respecteren en verantwoordelijkheden durven nemen in de maatschappij. Daarnaast ben ik als Christen van mening dat een samenleving draait door gemeenschapszin. Naar elkaar omzien en elkaar een helpende hand bieden. 

Wat ik vooral belangrijk vind is dat U zichtbaar bent. Ik wil u zien en met u praten. Van u horen wat er speelt. Wat ligt u nauw aan het hart? Daar denk ik graag met u over na. Met name als het gaat over zorg, cultuur, jeugd en sport. Ik wil hierover graag de komende vier jaar met u in gesprek gaan. De verbinding zoeken tussen mensen, bedrijven en gemeente. Samen de handen ineen slaan om Teylingen nog beter en nog mooier te maken. Ik vind het mooi als mensen niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen willen leven. Met anderen willen delen. Tradities en waarden zijn daarin erg belangrijk. Zie naar anderen om en durf te delen. Dat is waar ik voor sta!

U ook? Mag ik dan uw stem op 21 maart tijdens de gemeenteraadsverkiezingen? Dan kunt u op mij rekenen.

Manon staat op plek zes van de CDA kandidatenlijst. 

 

Stem 21 maart op Manon!

Volg Manon op de sociale media

Lees hieronder de blogs van Manon

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.