CDA

Mijn naam is Peter Scholten. Ik ben 67 jaar, getrouwd met Janny en heb drie zonen en twee kleinzonen. Ik woon sinds 1983 met veel plezier in Sassenheim.
Na 38 jaar als marineofficier in verschillende (operationele en bestuurlijke) functies bij Defensie te hebben gediend, ben ik sinds maart 2010 lid van de gemeenteraad van Teylingen. M
Naast mijn taken als lid van de gemeenteraad ben ik door mijn lidmaatschap van de Stichting Ondersteuning VeteranenActiviteiten (OVA) nog betrokken bij Defensie. De St. OVA is gelieerd aan het Veteraneninstituut, een organisatie die namens het Ministerie van Defensie is belast met de uitvoering van het veteranenbeleid. Sinds 2013 ben ik ook lid van de Raad van Toezicht van het Veteranenontmoetingscentrum in de Duin- en Bollenstreek. 

Vier punten waarvoor Peter Scholten zich wil inzetten:

1. Samenleving:  met respect voor elkaar en omzien naar de ander. Samenleven doe je niet alleen.       

2. Zorg: maatwerk in de zorg voor jong en oud. Mensen die het nodig hebben, worden ondersteund op een manier die bij hen past.

3. Bestuur: lokaal besturen waar mogelijk, regionaal samenwerken indien noodzakelijk

4. Duurzaamheid: een gezonde samenleving heeft niet alleen een gezonde economie, maar ook een goed milieu. Het CDA stimuleert duurzaamheidsinitiatieven.

Peter Scholten is de lijsttrekker voor het CDA Teylingen tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen.

 

Stem 21 maart op Peter!

Volg Peter op de sociale media

Lees hieronder de blogs van Peter

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.