Marco van den Nouland

Penningmeester

 

Wie ben ik? Marco van den Nouland, geboren en getogen in Sassenheim, en ook woonachtig in deze mooie plaats. Ik ben 47 jaar oud en vrijgezel. Mijn hobby’s zijn reizen, lezen, volleyballen, fietsen/wandelen en fotograferen. Reizen doe ik graag en ik maak dan rondreizen binnen Europa (Schotland en Ierland) en buiten Europa (Verre Oosten en USA). Hieruit is ook een nieuwe hobby ontstaan; fotograferen en fotoboeken maken. Lezen is voor mij een mix van leesboeken, reisverhalen en mgt/studieboeken. Volleyballen doe ik bij de recreanten bij VCS in Sassenheim. Ik fiets en wandel graag door de streek heen.

Op dit moment ben ik werkzaam als Business Controller bij KPN en werk zo’n negen jaar bij dit mooie IT/Telecombedrijf.  Bij KPN heb ik meerdere financiële functies gehad binnen de divisie “Zakelijke Markt”. Daarvoor heb ik circa tien jaar bij de Nederlandse Loterij gewerkt ook als Business Controller. Business Controller is een functie waarbij je het management ondersteunt bij de financiële besturing. Bijvoorbeeld budgettering, maandrapportage, eindejaarprognoses, businesscases en werkkapitaal.

Binnen mijn opleidingen is de rode draad ook boekhouding/financiën. Lopend vanaf MAVO, MEAO, HEAO, universiteit en RC titel. Ik heb hiervoor een rondje door Nederland gemaakt; MAVO in Sassenheim, MEAO in Leiden, HEAO in Den Haag, universiteit in Tilburg en RC titel in Rotterdam. Ik woon in het appartementencomplex “Sassemerhof” en ben sinds de bouw actief in het bestuur van de Vereniging van Huiseigenaren (VvE) als penningmeester of voorzitter. Een VvE zorgt voor de dagelijkse bestuur van gebouw.  Daarnaast zit ik sinds eind 2017 ook in het bestuur van Park Rusthof en ga in 2018 de werkzaamheden van de huidige penningmeester overnemen. Ik ben lid van CDA; dit geeft mij rust en vertrouwen, hier voel ik me thuis. CDA is een partij die staat voor eigen waarden en tradities, familie en gezin, zorg voor elkaar, een open en eerlijke economie. 

Telefoon: 0252-215775

Mail: mvdnouland@outlook.com

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.