14 februari 2020

Valentijnstaart voor vrijwilligers

 

Iets doen voor een ander. Dat maakt van Vlaardingen een nog fijnere stad om te wonen. Veel Vlaardingers doen vrijwilligerswerk. Zij verdienen waardering. Daarom deelden actieve CDA-leden op donderdagavond 13 februari en op Valentijnsdag aan drie vrijwilligersorganisaties een Valentijnstaart uit: het Rode Kruis Waterweg-Noord, het klusteam van Hockeyclub Pollux en de Stichting Nationale Gedenkdagen Vlaardingen.

 

De taart voor het Rode Kruis is voor de vrijwilligers die zich inzetten bij allerlei evenementen in onze stad. Wat er ook georganiseerd wordt, altijd kunnen de bezoekers rekenen op de hulp van deze hardwerkende vrijwilligers.

 

Week in, week uit maken allerlei mensen het voor anderen mogelijk om te sporten. Daarom geeft het CDA Vlaardingen dit jaar een taart aan het klusteam van hockeyvereniging Pollux. De teamleden zorgen voor tiptop velden, en het complex staat er ook altijd goed bij. Ze zijn onmisbaar voor de club.

 

De vrijwilligers van de Stichting Nationale Gedenkdagen Vlaardingen verzorgen de festiviteiten rondom Koningsdag, de herdenking van de gevallenen op 4 mei en de Bevrijdingsdag op 5 mei. Dit jaar is het helemaal bijzonder, omdat Nederland 75 jaar vrijheid viert. Daarom vinden er allerlei extra festiviteiten plaats. Reden om ook de vrijwilligers van deze stichting een taart te geven.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.