Anton Meijer

Penningmeester

Mijn naam is Anton Meijer (1948). Ik ben een geboren Voorschotenaar en na een aantal jaren elders gewoond hebbend ben ik in 1978 teruggekeerd naar mijn geboortegrond. Het was echt weer thuis komen en ik woon met veel plezier in ons mooie dorp Voorschoten. 

Mijn werkzame leven speelde zich voornamelijk af op accountantskantoren. In mijn vrije tijd heb ik mij vanuit diverse instanties in Voorschoten steeds ingezet ten behoeve van anderen. Zo ben ik de ruim 24 jaar actief betrokken geweest bij allerlei kerkelijke taken bij de protestantse kerk, zoals de financiële controle van diverse commissies en het uitoefenen van het penningmeesterschap van de Diaconie.

Op dit moment ben ik nog penningmeester van een onderdeel van de protestantse kerk en penningmeester van een stichting.

Mijn lidmaatschap bij het CDA dateert uit 1982. Sinds 2010 ben ik de Algemene Ledenvergaderingen (ALV) van het CDA gaan bezoeken. Het is boeiend om dit te doen, want het politieke werk is echt niet zo saai zoals ik mij steeds voor ogen had gehouden. Het is daarentegen juist erg inspirerend. Inmiddels ben ik al weer een aantal jaren +penningmeester bij het CDA-Voorschoten.

Ik hoop de kracht te mogen blijven ontvangen om mij – met enthousiasme - in te blijven zetten voor het CDA Voorschoten.

Anton Meijer

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.