21 maart 2018

Vandaag is het zover: Kies CDA. Waarom? Lees het hier.

Vandaag is het zo ver, gemeenteraadsverkiezingen. Jouw stem bepaalt waar de gemeente de komende 4 jaar prioriteit aan geeft. Dit zijn de 5 speerpunten van het CDA: 

 

1: Veiligheid moet weer topprioriteit wordt in Zoetermeer: budget voor extra wijkagenten, aanpak van babbeltrucs en straatoverlast. Wie het leven van zijn buren op het spel zet met een extreem brandgevaarlijke wietkwekerij op zolder, zetten we op straat.

2: De zekerheid van zorg, zeker voor ouderen. Het respect terug voor de thuiszorg. Meer activiteiten, minder eenzaamheid: 65+ gratis met de bus.

3: Betaalbaar onderwijs. Het leenstelsel is een ontzettend fout signaal richting onze kinderen. Jongeren verdienen geen studieboete, maar een studiebeurs. Daarom wil het CDA een Zoetermeerbeurs voor alle jongeren die hun MBO/HBO/WO einddiploma halen.

4: Sterke verenigingen en topvrijwilligers zijn goud waard. 10% lagere huur voor alle verenigingen.

5: Rechtvaardigheid. Zorgorganisaties waar het geld naar de bestuurskamer gaat en niet naar personeel, zijn niet welkom in Zoetermeer. Weer aandacht voor slachtoffers in plaats van daders: criminelen mogen na een zwaar misdrijf niet meer in de buurt wonen van hun slachtoffer of de nabestaanden. 

 

Daarom: vandaag, CDA!

https://d14uo0i7wmc99w.cloudfront.net/Afdelingen/Zuid_Holland/Zoetermeer/2018/Flyers/Flyer 6 pag 2.jpg

Contract van CDAZoetermeer met de Zoetermeerse burgers

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.