David Weekenstroo

Fractie: Raadslid

Geboren en opgegroeid in Zoetermeer. Met 23 jaar ben ik een van de jongste kandidaten bij de gemeenteraadsverkiezingen in Zoetermeer. Na de middelbare school, het Picasso Lyceum, heb ik Sportmanagement aan de Haagse Hogeschool gestudeerd. In die periode heb ik twee bedrijfjes opgezet: Sports Consultancy/DWSC (sportvereniging advies) en VRIJ Events (sportevenementen). Na mijn afgeronde hbo-studie ben ik Rechten gaan studeren aan de Universiteit Leiden. De afgelopen twee jaar heb ik hiernaast onderzoek gedaan voor de Haagse Hogeschool en gemeenten naar de impact van sport- en cultuurevenementen op steden als Den Haag en Rotterdam.                            

De vier kernbegrippen (publieke gerechtigheid, gespreide verantwoordelijkheid, solidariteit en rentmeesterschap) heb ik voor mijn advies aan sportverenigingen altijd toegepast en wil ik blijven toepassen voor de vraagstukken in de gemeenteraad.

Hiervoor wil ik mij de komende vier jaar inzetten: - stad aantrekkelijker maken voor jongeren; - sportverenigingen blijven ondersteunen vanuit mijn rol als raadslid; - de bereikbaarheid van Zoetermeer blijven verbeteren.

Woordvoerder:

  • Veiligheid
  • Belastingen
  • Sport en verenigingen

Social Media

M : davidweekenstroo@raadzoetermeer.nl

T : 06-36274305

F : https://www.facebook.com/dweekenstroo

T : https://www.twitter.com/David_Weekenst

L : https://www.linkedin.com/in/davidweekenstroo/

I : https://www.instagram.com/david.weekenstroo/ 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.