Tim Sturmans

Bestuurslid

Als nieuw bestuurslid van het CDA in Zoetermeer stel ik me graag aan jullie allen voor. Mijn naam is Tim Sturmans. Ik ben getrouwd en vader van drie jonge kinderen. Sinds 2006 woon ik in Zoetermeer en sinds een jaar of vijf ben ik lid van het CDA.

Ik hecht waarde aan het op een goede manier met elkaar samen leven, wonen en werken. Met begrip en respect voor elkaar. Dit betekent ook de ruimte laten aan de ander om zich zelf te kunnen zijn. Tijdens mijn studietijd ben ik actief geweest als trainer en coach van diverse hockeyelftallen, en dan vooral jeugdelftallen. Iedereen in het team speelde zijn eigen rol, maar samen waren we sterk. Binnen de Protestantse Wijkgemeente Zoetermeer Noord ben ik de afgelopen jaren actief betrokken bij de catechese voor de tienergroepen. Ik zie het daarbij als een uitdaging om de vragen van jongeren over de bijbel te vertalen naar vragen over het leven in het hier en nu.

Ik werk al geruime tijd bij de rijksoverheid. Eerst heb ik me bij het ministerie van Financiën bezig gehouden met verschillende onderwerpen. Sinds een kleine twee jaar werk ik bij het ministerie van Volksgezondheid. Op de plekken waar ik heb gewerkt, heb ik vaak een stukje vernieuwing meegebracht zonder hier bewust naar op zoek te gaan. Door goed naar anderen te luisteren en met ze te praten ontstond het vaak gewoon.

Ik ben benieuwd wat we met het CDA in Zoetermeer de komende jaren allemaal voor interessants kunnen gaan doen. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.