Bert Veldhuizen

Raadslid

Ik ben Bert Veldhuizen, geboren in Amersfoort en opgegroeid in Hoevelaken. Samen met mijn vrouw Diny woon ik aan Kokkeveld, in het mooie buitengebied van Nijkerk. We hebben 3 kinderen en 7 kleinkinderen.

Vanaf mijn 20e jaar ben ik altijd zelfstandig ondernemer geweest in de agrarische sector. Ruim twee jaar geleden ben ik gestopt met het houden van rundvee. Door de jaren heen ben ik altijd bestuurlijk actief geweest en op dit moment ben ik voorzitter van het college van kerkrentmeesters van de gereformeerde kerk in Nijkerk.

Ik wil me de komende tijd met plezier en enthousiasme inzetten voor alle inwoners van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken. Ik ga voor het behouden of creëren van een fijn woon- en leefklimaat in al onze kernen en in het bijzonder voor het buitengebied. Ik vind een goede samenwerking met onze agrariërs daarbij heel belangrijk. Ook wil ik toezien op een gezonde financiële huishouding van de gemeente Nijkerk om een verdere stijging van de OZB te voorkomen. Om een goed beleid te kunnen voeren, vind ik een goed en direct contact met u als inwoner van de gemeente Nijkerk van grote betekenis.

Kortom, ik draag de agrarische sector een warm hart toe en sta voor ondernemend Nijkerk.

Contact:

(06) 51 12 98 02

bertveldhuizencda@gmail.com

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.