Pieter Duits

Burgerraadslid

Nummer 11 

Ik wil mij inzetten voor deze mooie gemeente en ervoor zorgen dat problemen zo snel mogelijk worden opgepakt, ook al zijn ze nog zo klein

Pieter in een notendop 

Wie de 32-jarige Pieter een beetje kent, weet dat hij behoorlijk behendig is op twee wielen. Of dat nou op de motor of op de wielrenfiets is, dat maakt hem niets uit. Als hij niet al-toerend te vinden is, dan is hij aan het werk als Medewerker Engineering of actief als burgerraadslid voor onze mooie gemeente. Hij is geboren en getogen in Mesch en zal daar ook niet zomaar weggaan. Pieter is echt iemand met een hart voor het dorp. Hij kan ook echt wakker liggen van het idee dat dorpen dermate veranderen dat tradities verloren gaan.

Doorzetter, ambitieus, leergierig 

Als mensen dichtbij Pieter hem omschrijven, is vooral doorzetten een kenmerkend begrip. Hij is van nature een doorzetter ook al zit het soms tegen. Dit komt voort uit zijn ambities en wens om altijd meer te leren. Hij knokt om het beste uit hem te halen.

Pieters grootste wens voor Eijsden-Margraten 

Zijn grote wens is dat problemen zo snel mogelijk aangepakt kunnen worden: van groot tot klein! Daarnaast moet iedereen mee kunnen doen en ook jongeren een passende en vooral betaalbare woning krijgen in onze leefbare dorpen.

Zuurvlees of snackbarsnack? 

Als echte Limburger kan hij niet anders, dan voor Zuurvlees kiezen. Ook wel Zoervleisj genoemd natuurlijk!

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.