Ronald George

Burgerraadslid

Nummer 12 

Ik wil me heel sterk maken voor het verenigingsleven binnen alle dorpskernen

Ronald in een notendop

Samen met zijn vriendin en een aantal pubers woont hij in Cadier en Keer, waar hij tevens is opgegroeid. Waar dierenarts worden hem als kind zijnde het meest geweldige beroep leek, helpt hij nu als inkomensbeheerder en bewindvoerder mensen die tijdelijk of permanent niet in staat zijn om hun eigen (financiële) zaken te regelen. Een hele switch dus! Daarnaast houdt hij van sporten en koken en heeft hij een grote passie voor alles wat maar met Cadier en Keer te maken heeft.

Betrokken, doorzetter, probleemoplosser 

Ronald is iemand die weet waar hij voor staat en gaat voor het gestelde doel. En hoe lastig het soms ook is, opgeven is volgens hem simpelweg geen optie. Niet alleen in zijn dagelijkse werk, maar ook als burgerlid van het CDA Eijsden-Margraten zet hij zich voor de volle 100% in. Maar, even terugtrekken uit de drukte en waan van de dag en de bank op kruipen met een kop koffie vindt hij ook heerlijk.

Ronald's grootste wens voor Eijsden-Margraten 

Zijn grote wens is dat iedereen die wil de mogelijkheid heeft om in onze gemeente te wonen in een goede en betaalbare woning, ongeacht zijn afkomst of inkomen. “Iedereen moet welkom zijn en zich welkom voelen!” Als raadslid zal hij er alles aan doen om zichtbaar en benaderbaar te zijn voor de burgers en maakt hij zich sterk voor ieder verhaal, idee of verbeterpunt.

Kerst of carnaval? 

Kerst! “Hoewel ik Limburger in hart en nieren ben en uit een gezin kom waar carnaval elk jaar uitbundig wordt gevierd, heb ik zelf meer met kerst. Ik geniet meer van de rust en het gezellig samenzitten dan van de drukte in een café of op een plein.”

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.