Alex Janssen

Raadslid

Hallo

Ik ben Alex Janssen (nr. 8 op de kieslijst) en ruim 25 jaar woonachtig in Hegelsom. Ik ben getrouwd met Ingrid en wij hebben 5 dochters en 2 zonen. Ik ben 50 jaar (1967). In mijn dagelijks leven ben ik actief als verkoopleider voor Vepymo Nederland BV. Een echt familiebedrijf. Wij broeden en verkopen eendagskuikens en leghennen en ons werkgebied is de Benelux. 

Inmiddels heb ik 4 jaar ervaring als raadslid. Mijn ambitie destijds was om de politiek laagdrempeliger te maken, en daarbij de brug tussen burger en politiek te verkleinen. Ik heb het gevoel dat ik daarin geslaagd ben, want mensen weten mij gemakkelijk te vinden en probeer altijd voor iedereen een antwoord of oplossing te vinden. Ik ben een echt mensen-mens en handel veel op gevoel. Mensen staan daarbij centraal. Ik probeer anderen in hun kracht te zetten, zonder daar zelf mee op de voorgrond te treden.

Ik ben een echte doener, stilzitten kan ik niet en wil er graag bij horen. Binnen diverse verenigingen ben of was ik bestuurlijk / als vrijwilliger betrokken. Jeugdcarnaval, Jong Nederland, Volleybalclub, intocht Sinterklaas, Ondernemersclub Hegelsom. Tevens momenteel lid Stuurgroep Centrumplan Hegelsom. Een moeizaam maar boeiend proces waarbij duidelijk gaat worden of in ons dorp voldoende dorpskracht aanwezig is om die ambitie waar te maken.

Het feit dat ik bij het CDA ben, is voor mij vanzelfsprekend. Een gezinsman als ik, die erbij wil horen, volop actief is binnen het dorp en haar verenigingen, en meewerkt aan een fijne leefomgeving, dan kom je wat mij betreft uit bij het CDA die dat ook uitdraagt in haar kernwaarden. Gewoon SAMEN doen is daarom een vanzelfsprekende slogan die al jaren op ons lijf geschreven is.

Bezoek mijn website www.doenerinpassie.nl als u nog meer van mijn passies wilt weten.

Ga stemmen op 21 maart. Wij rekenen op u. Dan kunt u rekenen op ons.

Aandachtsgebieden:

Bestemmingsplannen, Verkeer en vervoer, Plan Peelbergen, IHP, Leefbaarheid,duurzaamheid 

Dorpsraden: Hegelsom.

Alex Janssen

alex@doenerinpassie.nl

06-23012587

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.