Alex Janssen

Raadslid

 

Aandachtsgebieden:

Bestemmingsplannen, Verkeer en vervoer, Plan Peelbergen, IHP, Leefbaarheid, Duurzaamheid,

Dorpsraden: America, Hegelsom.

 

Hallo

Ik ben Alex Janssen (nr. 12 op de kieslijst) en ruim 20 jaar woonachtig in Hegelsom. Ik ben getrouwd met Ingrid en wij hebben 5 dochters en 2 zonen. Ik ben 46 jaar. In mijn dagelijks leven ben ik actief als verkoopleider voor Vepymo Nederland BV. Een familiebedrijf actief in de agrarische sector. Wij broeden en verkopen eendagskuikens en leghennen en ons werkgebied is de Benelux. Ik ben erg betrokken bij het verenigingsleven, en ben vaak in om projecten in belang van de gemeenschap op te pakken.

Ik ben voorzitter van Stichting Jeugdcarnaval Hegelsom (de grootste feestvereniging van ons dorp), organiseer al 10 jaar de jaarlijkse intocht van Sinterklaas in ons dorp. Onze kinderen zijn actieve volleyballers bij HVC en daarbij verricht ik regelmatig hand en spandiensten. In het verleden ben ik leider en voorzitter geweest van Jong Nederland Hegelsom (de meest speelse vereniging van ons dorp). Ik doe graag klussen, tuinieren en fietsen. Verder geniet ik van mijn gezin. Mijn persoonlijke motto is al jaren: “haal eruit wat erin zit”.

Ik een betrokken dorpsbewoner en oefen graag invloed uit in het belang van de leefbaarheid van ons dorp en gemeente. We hebben te maken met een overheid waarbij de afstand de laatste jaren alleen maar groter is geworden tot de burger. Deze afstand kan overbrugd worden door betrokken vertegenwoordigers uit de eigen omgeving. Ik ben zo’n bruggenbouwer, waarbij ik mij voor 200% in  ga zetten voor o.a. Hegelsom. Verder zal voor mij de agrarische sector in onze gemeente een belangrijk speerpunt worden. Immers is onze gemeente sterk afhankelijk van de agrarische sector. Dat weer bijdraagt aan de leefbaarheid van onze gemeente. Het feit dat ik bij het CDA ben, is een aangeboren natuur. Als je een gezin hebt, werkzaam bent in de agrarische sector en hart hebt voor een goede samenleving voor IEDEREEN dan is het CDA een vanzelfsprekende partij waarbij ik me thuis voel.

Ik wil dus graag samen met U de uitdaging aan om de brug te gaan bouwen naar de gemeente.

Ga stemmen op 19 maart. Wij rekenen op u. Dan kunt u rekenen op ons.

 

Bekijk hier mijn film.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.