Marcel Beelen

Raadslid

 

plv Voorzitter Raad

Fractievoorzitter

aandachtsgebieden:

Arbeidsmigranten, Wonen, Ruimtelijke ordening, grondbedrijf, ruimtelijke projecten, Bestemmingsplannen, Lokale economie en werkgelegenheid.

Dorpsraad: Melderslo

 

Hallo, ik ben Marcel Beelen, 43 jaar en samenwonend in Melderslo met Tanja Janssen en onze twee kinderen Frederique en Julian.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de IT/organisatieverandering als consultant en manager. Daarnaast ben ik al zo’n 8 jaar actief als raadslid voor het CDA in Horst aan de Maas.

In mijn vrije tijd mag ik graag een boek lezen, mountainbiken en ook ben ik nog in het bezit van een vliegbrevet. Ik ben destijds in de politiek gegaan omdat ik mijn mening over politiek niet alleen vanaf de kant wilde verkondigen, maar deze ook in de praktijk wilde brengen.

Het CDA was daarbij voor mij een logische keuze. Aan de ene kant omdat het voor mijn gevoel een echte volkspartij is, maar daarnaast ook een partij die goed bij mij past; liberaal waar het kan en sociaal voor mensen die het nodig hebben. 

Mijn ambitie is om me ook de komende 4 jaar als raadslid te gaan inzetten voor onze speerpunten Wonen, Werken en Welzijn. Mijn plaats op de kieslijst is die van spelverdeler, nl. nummer 10.

Ga dus stemmen op 19 maart! Ik reken op u, dan kunt u rekenen op mij.

 

 Bekijk hier mijn film.

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.