Jos Geelen

Raadscommissie EFTR

Jos Geelen

Lid raadscommissie EFTR

Personalia:
Geboren 19 april 1962, gehuwd

Bereikbaarheid:
GSM: 06-41826391
E-mail: jos.geel@hotmail.com

Opleiding & werk:
Na HAVO en VWO aan het St Maartenscollege in Maastricht ben ik in 1981 naar de Koninklijke Militaire Academie in Breda gegaan. Ik heb vervolgens gediend als officier bij de Koninklijke Landmacht tot 1 nov 2021. Ik ben 40 jaar werkzaam geweest bij defensie en heb ik mij ingezet om de belangen van Nederland te behartigen. 

Maatschappelijk:
Gezien het feit dat ik nu meer thuis ben en tijd heb voor andere zaken wil ik me graag inzetten in de lokale politiek en wil ik me inzetten voor de veteranen die woonachtig zijn in Valkenburg aan de Geul.

Sport & hobby’s:
Ik ben lid van de Triatlonclub Maasland te Maasmechelen, daarnaast doe ik graag fitness en wandelen samen mijn echtgenote. Het volgen van de actualiteit, lezen en uit eten zijn de overige hobby’s. In 2016 nam ik deel aan de Ironman Maastricht, waar ik met succes een hele triatlon voltooide. Ik stel mij een doel er doe er alles aan dit dan ook te bereiken.an praktische politiek, waarbij verantwoordelijkheden zo laag mogelijk worden belegd en gericht is op de verbinding tussen dat wat er in het gemeentehuis gebeurt en de inwoners. Naar mijn mening is dat DE manier om onze woon- en leefomgeving te blijven verbeteren.

Politiek:
Met deze instelling wil ik graag zoveel mogelijk betekenen voor de lokale politiek. Lokale politiek heeft vaak direct invloed op mensen. Ik wil graag politieke ideeën en ambities omzetten in merkbare effecten voor bewoners van Valkenburg aan de Geul. Ik wil graag invulling geven aan praktische politiek, waarbij verantwoordelijkheden zo laag mogelijk worden belegd en gericht is op de verbinding tussen dat wat er in het gemeentehuis gebeurt en de inwoners. Naar mijn mening is dat DE manier om onze woon- en leefomgeving te blijven verbeteren. Het is mijn doel om mee te werken aan een Valkenburg aan de Geul waar het toerisme floreert, we de mooiste wielerstad ter wereld zijn en waarbij de inwoners daar ook trots op zijn en daar zo weinig mogelijk last van hebben; sterker nog het moet een genot zijn om in Valkenburg te wonen! Sinds juli 2021 maak voor het CDA deel uit van de Commissie EFTR, dit doe ik met veel plezier en dit smaakt naar meer.
 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.