Thomas Brune

Raadslid

 

Thomas Brune

Raadslid CDA Valkenburg aan de Geul
Commissie SOB (stedelijke ontwikkeling en beheer/fysiek domein)

 
Personalia:
Geboren 13 oktober 1995
Ongehuwd
 
Bereikbaarheid:
Gsm: 06-52668984
E-mail: thomas-brune@hotmail.com
 
Opleiding & werk:
Na 6 jaar vwo op het Stella Maris College te Meerssen, heb ik anderhalf jaar geschiedenis gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Op dit moment studeer ik bestuurskunde op diezelfde universiteit. Naast mijn studie heb ik diverse bijbaantjes gehad. Ik heb 3,5 jaar lang gewerkt bij eetcafe de Bekkerie, onderaan de Cauberg. Daarna heb ik af en toe kleine klussen gedaan in de entertainment- en horecawereld. Ook heb ik in de zomers van 2016 & 2017 fulltime als vakantiemedewerker bij de provincie Limburg gewerkt. Hier hield ik me bezig met administratieve werkzaamheden rondom milieu en bodemsaneringen.
 
Maatschappelijk:
Ik ben al jaren actief als vrijwilliger bij de parochie Sint Joseph te Broekhem. Daarnaast zit ik in het bestuur/productieteam van het Stella Maris Cabaret Meerssen-Valkenburg. Hierbij werk ik samen met leerlingen, vrijwilligers en professionals om samen een mooie voorstelling te maken en om jongeren kansen te geven om hun talenten te ontwikkelen.
 
Hobbies & sport:
Mijn hobbies zijn de dingen waar ik mee bezig ben en die ik heb omschreven bij 'maatschappelijke betrokkenheid'. Daarnaast ligt mijn passie bij politiek, geschiedenis en alles wat met film/toneel te maken heeft.
 
Politiek:
Ik heb zelf nog geen enkele politieke ervaring. Wel volg ik al vele jaren lang het werk van de politiek en de overheid. Mijn ambitie ligt in het feit dat je in de politiek een bijdrage kunt leveren aan de toekomst van je gemeente, provincie of land. Dat is dan ook precies wat ik wil doen. De komende jaren wil ik vooral veel leren en de stem van de jongeren van Valkenburg aan de Geul laten horen. Als de mogelijkheden zich voordoen wil ik op termijn zeker in de gemeenteraad plaatsnemen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.