Harold Hafmans

Raadslid

Trots en gemotiveerd start ik als gemeenteraadslid binnen onze mooie gemeente Venlo. Mijn naam is Harold Hafmans, geboren op 24 februari 1965 te Tegelen en daar groot geworden. Sinds 1989 woonachtig in Velden.

 

Ik ben getrouwd met Annemie en samen zijn wij de trotse ouders van twee zonen Jason en Bradley. Ik ben werkzaam als Operationeel Expert bij de Politie.

 

Ik heb mij altijd betrokken gevoeld en ben actief in verenigingen. Ik ben van mening dat verenigingen in dorpen, kernen en wijken de smeerolie binnen de samenleving zijn. Ik ben 17 jaar Raadslid geweest van Gekke Maondaag Vereineging “De Wuilus” in Velden waarvan 11 jaar als Vorst-Voorzitter. Hier maak ik nu deel uit van de Ereleden van de vereniging. Tevens ben ik al vanaf 1989 lid van de plaatselijke trots RKSV IVO. Hier ben ik als vrijwilliger in diverse functies actief geweest en nog actief.

Ik heb erg veel zin om mij de komende vier jaar sterk te maken in dossiers aangaande Wonen zodat er gebouwd kan worden aan een toekomstbestendige gemeente en kernen, Sport, Cultuur, Gemeenschapsaccomodaties, en Veiligheid.

Werken aan een nog mooier gemeente, Venlo, dorpen en kernen.

[email protected]
+31 6 21372602   

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.