Jack van den Hombergh

Raadslid

Ik ben geboren op 21 mei 1961 in Lomm, daar opgegroeid en nog steeds woonachtig. Sinds 1982 ben  ik getrouwd met Antoinette en trotse vader van Stephanie, Tom en Daan. Ook zijn er inmiddels twee kleinzonen, Eli en Teij. Pure rijkdom dus!

Ik ben sinds 1978 werkzaam bij de Belastingdienst en op dit moment ben ik projectleider Vernieuwing Dienstverlening. Kort gezegd betekent dit dat wij de hulp aan burgers weer persoonlijker willen maken. Ook wel “Menselijke Maat” genoemd.

Na lange tijd diverse bestuursfuncties te hebben vervuld (Voetbalvereniging DSO, Lopersgroep Arcen Lomm Velden, Dorpsraad Lomm) ben ik in 2018 in de politiek gestapt. Met name het 1e jaar was het veel indrukken opdoen, plek vinden binnen de gemeenteraad en dossiers eigen maken. Ik kijk nu terug op een interessante, leerzame en boeiende 1e raadsperiode. Gaandeweg heb ik namens het CDA het woord mogen voeren over dossiers als Sportvisie, Cultuurvisie, Gemeenschapsaccomodaties, Woonvisie en verplaatsing Jachthaven.

Verder ben ik erg begaan met Dienstverlening aan onze burgers/ondernemers en kan iedereen met mij contact opnemen met een vraag of probleem aangaande gemeentelijke zaken. Niet dat ik alles kan regelen maar wel om hoor en wederhoor toe te passen. Mijn ervaring is dat dit vaak al helpt.

Ik ben zeer gemotiveerd om mij ook in mijn 2e raadsperiode voor de volle 100% in te zetten voor onze gemeente, met hierbij een “zwak” voor de kleine kernen.

e: [email protected]
t: +31 6 11 32 91 15

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.