Jos Hoezen

Raadslid

Wederom met plezier en voldoening wil ik mij aan u voorstellen.

Na ruim 40 jaar actief te zijn binnen vooral de lokale politiek, heb ik er wederom zin in me de komende 4 jaar actief in te zetten voor Venlo met haar inwoners in de breedste zin!

Gezien mijn leeftijd ( 70 jaar), en grijze streepjes mijn hoofdtooi sieren, kan ik bogen op een royale ervaring gekoppeld aan een fysieke gezondheid.  Nog 2 jaartjes en dan hoop ik ons 50 jarig huwelijk te vieren met mijn maatje Annie. Hierbij natuurlijk ook de grootste trots, onze kinderen met partners en de 3 kleinkinderen.

Dit alles geeft mij de ruimte, tijd, en motivatie tot het mee helpen smeden van een stad en haar stadsdelen waar het fijn wonen, werken en recreëren is. Speciaal wil ik mij richten op de veiligheid en handhaving . Het blijven zoeken naar locaties en mogelijkheden om te kunnen wonen, en dit gerelateerd naar elk inkomen. Onze behoefte aan energie zullen wij anders moeten gaan invullen. Alternatieven zijn aanwezig. De toekomst zal ons leren hoe hier verantwoordelijk mee om te gaan. Een schone en reine stad, gekoppeld aan de nodige milieu-maatregelingen zullen ons er steeds meer bewuster van maken dat dit een noodzaak is,  willen onze kinderen en kleinkinderen blijvend kunnen genieten van ôs stedje van plezeer.   

Deze en andere noodzaken welke op ons pad komen wil ik met de raad voortvarend aanpakken.

Schroom niet mij te benaderen wanneer u er behoefte aan heeft. 06-44639204

 

                                                                                                                                 Jos Hoezen

                                                                                                                                 Eine van en veur uch !

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.