Ik ben Gerard Vos, 59 jaar en woon sinds 2011 in Drongelen. Hier hebben wij tot enkele jaren geleden een melkveebedrijf gehad, nadat wij uit de Overdiepse polder in Waspik verhuisd waren. Nu hebben we nog een bescheiden akkerbouwbedrijf in Dussen. Voor onze verhuizing was ik al politiek actief aan de “overkant” en sinds we in Drongelen wonen, voel ik me thuis bij het CDA, eerst in Aalburg en nu in Altena.

Tijdens de vorige verkiezingen, stond ik op plaats 20 van de CDA kieslijst en werd ik bijna met voorkeurstemmen gekozen in de raad. De afgelopen periode ben ik burgerlid voor het CDA geweest. Hierbij is mijn aandachtsgebied de kleine kernen in onze gemeente, het buitengebied en de agrarische sector, windmolens bij de buren en gemeentelijke begraafplaatsen.

Graag wil me daar de komende tijd weer voor inzetten en met uw steun en stem, hoop ik me daar in de gemeenteraad hard voor te gaan maken.

Je kunt me bereiken via:

E: [email protected]
T: 06-23810048

Portefeuille

Gerard Vos is burgerraadslid bij de Altena-tafel Rumte. Hierbij heeft hij speciale aandacht voor alle beleidsterreinen die agrarische sector raken.

Kernen

Gerard is namens CDA Altena aanspreekpunt voor de kernen:

  • Buitengebied
  • Drongelen
  • Meeuwen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.