Ik ben Jade Buchholtz, geboren in Nijmegen, getogen in Sleeuwijk waar ik 21 jaar lang heb gewoond. In 2020 heb ik samen met mijn vriend een woning gekocht in Dussen. We voelen ons inmiddels goed thuis in Dussen.

Sinds vorig jaar werk ik in Drimmelen als medewerker Sociaal Loket. Ik help mensen met hulpvragen op het gebied van het sociaal domein. Daar haal ik veel voldoening uit, omdat ik hier echt iets voor mensen kan betekenen.

Daarnaast ben ik veel bezig met de lokale politiek. Vroeger als jong meisje maakte ik mij al druk over de problemen in de maatschappij, maar ook over zaken dichtbij in mijn omgeving. Ik wilde graag helpen en het verschil maken voor mensen op allerlei manieren. De gemeentepolitiek leek mij een goede manier om dat te doen. In de jongerenraad ben ik begonnen. Sinds 2019 ben ik actief als burgerraadslid voor het CDA Altena en in de tussentijd ben ik een aantal maanden tijdelijk raadslid geweest.

De komende tijd zet ik mij graag weer in. Laten we samen het beste uit onze mooie gemeente Altena halen. Ik sta graag voor u en jou klaar.

Je kunt me bereiken via:

T: 06-10554045
E: [email protected]

Portefeuille

Jade ondersteunt de fractie bij alle onderwerpen die langs komen bij de Altena-tafel sociaal. Speciale aandacht is er voor de thema's die betrekking hebben op de jeugd.
Op verschillende onderwerpen zal zij bij de Altena-tafel Sociaal ook de woordvoerder voor het CDA zijn.

Kernen

Jade is namens het CDA Altena aanspreekpunt voor de kernen:

  • Sleeuwijk 
  • Dussen

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.