Ik ben Otto van Breugel en woon met mijn gezin in Nieuwendijk. Sinds 1987 werk ik bij de gemeente Rotterdam. In Nieuwendijk was ik actief voor het schoolbestuur en het kerkenwerk in Nieuwendijk. Vervolgens werd ik actief voor het CDA als raadslid.

De afgelopen jaren heb ik me ingezet voor onderwerpen rondom bereikbaarheid (verkeer en vervoer), onderhoud van de openbare buitenruimte, waterbeheer, dienstverlening en begraafplaatsen.

Als raadslid kun je concreet dingen voor elkaar krijgen. Denk aan de realisatie van de rotonde  in Nieuwendijk, het aanleggen van een interlinerhalte in Nieuwendijk, behoud van de veerdiensten in Altena, veilige schoolroutes en onlangs het onderzoek naar een rotonde bij de Zandsteeg/Dijkgraaf Den Dekkerweg.

Veel inwoners van Nieuwendijk weten mij te vinden als er iets speelt. Vaak kan ik hen verder helpen. Dat motiveert mij zeer. Dankzij al deze contacten weet ik wat er leeft onder onze inwoners. Graag sta ik ook de komende tijd weer voor u klaar. Ik kunt op mij rekenen en zal u zeker niet teleurstellen!

Je kunt me bereiken via:

M: 06-53352936  
E: [email protected]
E: [email protected]

Portefeuille

  • Dienstverlenging
  • Verkeer en vervoer
  • Water
  • Beheer openbare ruimte & begraafplaatsen

Kernen

Otto is namens de fractie CDA Altena aanspreekpunt voor de kernen:

  • Babyloniënbroek
  • Nieuwendijk

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.